Om De Blå Bude

Hvorfor du vil elske os

Som dine flyttemænd i Esbjerg og Varde har vi et bredt udvalg af forskellige ydelser og flytteservice. For at gøre det til en nemmere oplevelse for dig, som har brug for det, er vi altid klar til at rådgive og vejlede angående flytning, budkørsel og transport.

Vi har også en ekstra bil til rådighed for de akutte flytninger, hvis uheldet skulle være ude og du er blevet brændt af – eller på anden måde ikke får det, du ønskede – så er vi klar til at rykke ud alle timer på døgnet.

Brugbare løsninger

Med vores professionelle og dedikerede personale finder vi altid en løsning på de opgaver, vi bliver mødt med, og vi kan imødekomme store såvel som små udfordringer.

Indledende møde

Vi kommer gerne ud til et indledende flyttemøde og hjælper jer med at skabe et overblik over den forestående flytning, så hele processen kommer til at forløbe så effektivt og smertefrit som muligt – Hvilket er en del af vores flytteservice.

Service og høj kvalitet

Vi prioriterer vores kunders tilfredshed højt! Vi bestræber os på at levere kvalitet i alt, hvad vi gør, samt være fokuseret og engageret i at levere ansvarlige løsninger til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud

Hver dag hjælper vi virksomheder og mennesker i hele Danmark med at løse flytte- og transportopgaver. Er du klar på at flytte? Så sidder vi klar ved telefonen på +45 75 45 40 40 til at hjælpe dig trygt videre. 

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel på en flytteopgave, hvor du beskriver opgaven ved at udfylde formularen. Vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud!

Flyttemand Esbjerg
De Blå Bude

De bedste og billigste

De Blå Bude er et af Jyllands største flyttefirmaer, og med mere end 25 års erfaring ved vi, at en flytning ikke bare er en transport, men tværtimod har en masse følelser og minder involveret. Derfor er det vigtigt at forsikre vores kunder, at de kan føle sig trygge, når de vælger os.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse med vores værdier som udgangspunkt: Effektiv, sikker og præcis – og selvfølgelig at have hjertet med.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.