Flytning

Flytning i Esbjerg og Varde

Hos De Blå Bude står vi klar, når du er i vildrede med din næste flytning omkring Esbjerg og Varde. Skal du have flyttet alle møbler i villaen, eller mangler du blot hjælp til nedpakningen? Så står vi klar til at hjælpe dig med opgaven.

Siden vores etablering i 1992 har vi hjulpet adskillige kunder med privatflytning, men tager også imod mindre erhvervsflytninger – hvis dette er ønsket. Vores mange år i flyttebranchen har givet os de fornødne kompetencer for at kunne hjælpe dig gennem dit flytteprojekt. Vi garanterer, at du altid får leveret til aftalt tid og pris, hvilket også afspejles i vores slogan ”Bedst og billigst – hver gang”.

Når du står over for en flytning, kan der være flere aspekter, der skal tages hånd om. Vi har altid fokus på, at flytningen foregår lige efter bogen – herunder kan bl.a. nævnes den optimale nedpakning og rette emballering. Dette vægter vi rigtig højt netop for, at dine ting er i sikre hænder under hele processen. Alle vores 10 ansatte er udstyret med godt humør samt kompetencerne for at kunne indfri dine forventninger.

Vi kan også hjælpe med budkørsel.

Om flytning

Vi står klar til at hjælpe med at pakke dine ting ned effektivt og sikkert. Hvis du selv ønsker at pakke dine ting, er du velkommen til at kontakte os for en guide til sikker nedpakning.

Intet går tabt undervejs – vores erfarne og motiverede medarbejdere sørger for topprofessionel pakning, emballering og opbevaring af dine ting, der sparer dig for bekymringer.

Hos De Blå Bude har vi mange års erfaring med kørsler for vores kunder. Vi udmærker os både til her-og-nu-opgaver, der kræver en kurerkørsel, men også distributionskørsel af større mængder varer.

Inden kørsel og efter endt kørsel, sørger vi altid for at på- og aflæsse dine ting – om vi så skal helt op på 4. sal!

Du behøver ikke tænke på andet end at beslutte hvilke ting, der skal med videre. Vi pakker, rengør, smider ud og flytter – og tilbyder derfor også opsætning og nedtagning af billeder, lamper, hylder m.m. Vi sørger også for at sætte det pænt op igen.

Få et uforpligtende tilbud

Send forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en forespørgsel på en flytteopgave, hvor du beskriver opgaven ved at udfylde formularen. Vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud!