Om os

Vi er bevidst om det ansvar, der følger med, når vi håndterer jeres ejendele. Derfor er vores indsats professionel hele vejen igennem.

De Blå Bude

Hvorfor du vil elske os

Vi har et bredt udvalg af forskellige ydelser. For at gøre det til en nemmere oplevelse for dig som har brug for det, er vi altid klar til at rådgive og vejlede angående flytningbudkørsel og transport.

Vi har også en ekstra bil til rådighed for de akutte flytninger, hvis uheldet skulle være ude og du er blevet brændt af – eller på anden måde ikke får det du ønskede – så er vi klar til at rykke ud alle timer på døgnet.

Services

Bedste
& Billigeste

De blaa bud er et af jyllands største flyttefirmaer og med mere end 25 års erfaring ved vi, at en flytning ikke bare er en transport, men tværtimod har en masse følelser og minder involveret.

Derfor er det vigtig at fortælle vores kære kunder, at de kan føle sig trygge, når de vælger os. Vi bestræber os nemlig på at give vores kunder den bedste oplevelse og med vores værdier som udgangspunkt – Effektiv, sikker & præcis. Og selvfølgelig have hjertet med.

Artboard-2-copydana.hjemmeside-o5ibk0srrjqco2a0shp3hbrjmizxe2onug0jlehxo0-min

Ind og udland

Artboard-3-copydana.hjemmeside-o5ibkxp4eqzdyey8gdx1elgof0hrvhb9myuje355m8-min

Emballering

Vores Emballage​

Intet går tabt undervejs – vor erfarne og motiverede medarbejdere sørger for topprofessionel pakning,emballering og opbevaring, der sparer dig for bekymringer.

Sikker håndtering

Genanvendt Emballage

Vejrbestandig

Pladsbesparende

Din glade flyttemand

Shopping Basket