Fragtkørsel2018-09-17T13:30:20+00:00

Budkørsel

Tillid og sikkerhed er nøgleord

Når dine varer skal transporteres fra A til B, er det vigtigt, at der er styr på de elementære ting. Vi er din garanti for, at dine varer bliver behandlet korrekt, og samtidig når sikkert frem til tiden. Hos De Blå Bude har vi prøvet det meste, og derfor ved alle vores chauffører, hvad det kræver, at køre budkørsel med såvel større som mindre mængder gods. De lægger en ære i, at levere et godt resultat, hvilket afspejler sig i vores høje kvalitet. Desuden står vi altid klar med kompetent rådgivning, hvis du har spørgsmål til, hvordan distributionen håndteres.

Budkørsel med service og præcision i højsædet

Vi, hos De Blå Bude har gennem årene hjulpet adskillige kunder med opgaver inden for kurerkørsel. Vi fokuserer altid på, at få løst din opgave professionelt og effektivt, uanset om du ønsker at fragte stort eller småt gods. Hvad enten du skal have fragtet fra Esbjerg til København, fra Varde til Skagen eller noget helt tredje, står vi klar til at finde den løsning, som matcher dine behov. Du kan forvente en personlig service, hvor vi vil gå langt for at indfri dine forventninger.

Vi kan bl.a. være behjælpelige med:

  • At hente og bringe
  • Transport af stort og småt
  • Ekspreskørsel

Anmod Om Gratis Tilbud

Hos os er tillid i højsædet, så vi tager gerne en uforpligtende snak omkring din næste opgave. Så hvis du skulle være interesseret i, at høre hvilke muligheder du har hos os, er du velkommen til at ringe på tlf. 75 45 40 40 eller sende os en mail på info@deblaabude.dk.

Anmod Her