Flytning2018-09-17T13:40:47+00:00

Skal du bruge en erfaren flyttemand?

De Blå Bude flyttefirma siden 1992

Hos De Blå Bude står vi klar, som dit flyttefirma, når du er i vildrede med din næste flytning. Skal du have flyttet alle møbler i villaen, eller mangler du blot hjælp til nedpakningen? Så står vi klar til at hjælpe dig med opgaven. Siden vores etablering i 1992 har vi hjulpet adskillige kunder med privatflytning, men tager også imod mindre erhvervsflytninger – hvis dette er ønsket. Vores mange år i flyttebranchen har givet os de fornødne kompetencer for at kunne hjælpe dig gennem dit flytteprojekt. Vi garanterer, at du altid får leveret til aftalt tid og pris, hvilket også afspejles i vores slogan ”Bedst og billigst – hver gang”.

Flytning efter dine behov

Når du står overfor en flytning, kan der være flere aspekter, der skal tages hånd om. Vi har altid fokus på, at flytningen foregår lige efter bogen – herunder kan bl.a. nævnes den optimale nedpakning og rette emballering. Dette vægter vi rigtig højt netop for at dine ting i sikre hænder under hele processen. Alle vores 10 ansatte er udstyret med godt humør, samt kompetencerne for at kunne indfri dine forventninger.

Har du brug for hjælp?

Vi er altid parate til at tage en snak med dig om, hvordan dit næste flytteprojekt ser ud. Hvis du er på udkig efter en troværdig vognmand, som samtidig har mange års erfaring i branchen, så kontakt os i dag. Ring til os på tlf. 75 45 40 40 eller send os en mail på info@deblaabude.dk. Vi er beliggende i Esbjerg, men har også hjulpet mange kunder i bl.a. Varde.

Udfyld formularen herunder for at anmode om tilbagekald for at diskutere din flytning.

Anmod Om Gratis Tilbud

Med vores super enkle service kan vi tage dig fra at få et tilbud, lige igennem til at være i dit nye hjem med alle dine ejendele sikkert pakket og sikkert leveret, selv i de værelser, du selv har valgt

Anmod Her